Mösspåtagning

Skrev ett inlägg igår kväll men det gick inte att publicera. Skriver nåt nu istället. Ska iofs snart iväg, vi ska grilla på Långholmen, hoppas de har engångsgrillar på ICA :P Lär bli kallt ikväll, så raggsockorna åker på.

Idag har det varit mösspåtagning, trevligt trevligt :) Gick till skolan tidigt för att gå på franskan. Efter det gick jag hem, bytte om lite, skrev klart religionsuppgiften och gjorde en sallad på överblivet dinkelris, röda linser, fetaost, tomater och basilika. Gick till skolan och mötte upp Anna, lämnade in religionen och sen gick Anna, Disa, Hugo, jag m.fl. ut på kyrkogården och hade picknick. min hemmagjorda sallad, bröd, jordgubbar, syltkakor från Coop (grymt goda, rekommenderas varmt!).
Efter ett tag gick vi in i skolan igen och fixade oss lite och sen var det dags. Småbarnen sjöng och gymnasiekören sjöng och massa människor höll tal och vi fick våra mössor (jag fick näst först om nån är intresserad). Sen bjöd skolan på cider och jordgubbar och sen tog vi vårt pick och pack och drog till Humlan och korkade upp champagnen.
Nu har jag vart hemma ett tag och tagit det lugnt, druckit te och testat vår nya våg. En sån där som mäter fettprocent och grejer. Jag har typ för lite kroppsfett...? Men bara lite. Dessutom gäller tabellerna inte mig riktigt, för jag är ju inte 20 än.

Hoppas ni får en trevlig valborg!

Kommentarer
Postat av: http://TUMADRE.blogg.se

Grilla är mysigt; hoppas ni hade bättre väder än oss...

2008-04-30 @ 21:47:16
URL: http://TUMADRE.blogg.se
Postat av: alexandra

hoppas du hade en trevlig valborg! :)

2008-05-01 @ 12:25:29
URL: http://norrlandsflickaan.blogg.se
Postat av: Bella

shit hur tidigt har ni mösspåtagning vi har det den 2 juni! slutar ni nästa vecka eller`? haha

2008-05-02 @ 19:58:56
URL: http://bellitabonita.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0