Kväll. Känns lite bättre. Orkar inte tänka.

Lite gladare inlägg nu, tycker jag.
För att berätta lite om vad vi konkret gjorde igår så var Anna, Disa, Fanny och Fannys kompis Josefin hemma hos mig och åt middag. Jag lagade fläskfilé och ugnsrostad potatis med vitlöksfrästa skogschampinjoner, rucolasallad och korianderdressing. Blev hur gott som helst!
Vi åkte till Slussen och Kolingsborg, Ace<3Stash. Vi stod i kö lääänge men när vi väl kom in var det skoj (utom för Fanny och Josefin eftersom Josefin hade glömt sitt leg så de åkte hem tror jag). Träffade lite folk man kände, var social i toakön, dansade... Vi stannade tills de tände lamporna kl 3 och vid garderoben sen upptäckte jag att min sjal var borta. En tjock, svart trekantssjal som jag fick av Ingrid när vi var konfaledare. Jag fattar inte hur den kom bort, för jag hade den på mig i kön men lämnade inte in den i garderoben... hm... Synd var det. Dels för att jag frös som in i h-vete när vi promenerade hem, dels för att det liksom var den sjalen. Jag hade den på mig hela tiden på det där lägret så Ingrid tyckte att jag skulle få den. :(

Nåväl, efter 5 timmars sömn vaknade jag och gick upp och segade runt hemma ett tag och hela dagen har liksom varit ogreppbar. Jag har ätit lite ibland fastän jag inte alls varit hungrig, känt mig allmänt äcklig, haft för mycket att tänka på, gråtit lite. Pratat i telefon med H<3 några gånger, då blev jag glad igen. Tack pälskling.

Lyckades ta mig iväg till Friskis och gå på aerobics halv sex. Det var ett roligt pass och jag tror att det är tack vare det som jag har varit på relativt gott humör den här kvällen. Vi åt sån där äckligt nyttig middag med lax, dinkelris, sallad, tomater, avocado och broccoli. Ine för att det är äckligt alltså. Det är gott, tycker jag. Men ändå.
Har druckit te och ätit lite choklad, kollat på Du är vad du äter och nu har jag duschat och tvättat håret.

Jag ska nog sova rätt tidigt idag. Imorrn vankas det jobbintervju :P

Kommentarer
Postat av: Bella

lycka till på intevjun!

2008-02-28 @ 22:05:59
URL: http://bellitabonita.webblogg.se
Postat av: Josiee

Utlottning av snygga Steve Madden pumps i bloggen om du är sugen:)

2008-02-29 @ 09:26:13
URL: http://josieeme.blogg.se/fashion/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0