Påsklamm

Idag blev det påskmat igen. Hamnade hemma hos Hugo där det bjöds på plättar och ägg och sill och köttbullar och böcklingpaj och annat gott. Kom nyss på att jag glömde ge honom hans nycklar och Kierkegaard-häftet bara haha.

Nu har jag varit hemma ett tag, har till och med dammsugit! :O
Vi har fixat lammsteken också. Fyllt den med  torkade aprikoser och fikon och vitlöksklyftor och gnidit in den med olivolja, senapsfrö, spiskummin, flingsalt, svartpeppar och persilja. Nu står den i ugnen tillsammans med palsternackor, morötter och potatis som har fått lite rosmarin och fänkål på sig. Mmm...! När rotfrukterna är ute ur ugnen ska vi blanda dem med rucolasallad, chèvre, granatäppelkärnor och konserverade aprikoser och äta till lammsteken. Sen blir det rabarber- och hallonpaj till efterrrätt.

Det roliga är att vi har gjort lammstek efter exakt samma recept i fyra år nu och varje år är mormor och morfar lika fascinerade över hur innovativa vi är, hihi...

Kommentarer
Postat av: andreasanton

håller med till 100 %

2008-03-23 @ 17:01:49
URL: http://andreasanton.blogg.se
Postat av: Nathalie

svar: hehe okej :) tack!

2008-03-23 @ 17:19:36
URL: http://nathalieelina.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0