festlig fredag

De senaste dagarna har jag haft storstädning här hemma. Gått med ton av tidningar, konservburkar och flaskor till återvinningen, sorterat alla mina kläder, plockat undan allt som låg och skräpade överallt och tvättat massa lakan och handdukar. Ska strax gå ner och hänga tvätten på tork, sen dammsuga och såpa golvet och så är jag klar.

Jag vet inte om det är helt okej att det krävs ett förestående mammabesök för att jag ska storstäda. Men jag gör det åtminstone.

Imorgon hoppas jag att någon vill följa med mig på halloweenfest.


Morgontidning

Hejhej, ja jag älskar dig med.

Jag tror jag lider av proteinbrist. Måste börja koka ägg till frukost. Det här håller inte, jag har såna enorma koncentrationssvårigheter, det kan ta mig en timme att ta mig igenom ett kapitel i boken. Mina tankar bara flyger iväg. Och så blir jag jättespeedad helt utan anledning ibland.
Nu tänker jag mig alltså att jag ska börja äta mer proteiner. Jag minns en gång i början av terminen då jag (som vanligt) levt på grönsaksgryta i en vecka och sen åt lax en dag. Gud vad bra jag mådde. Sorligt men sant.

Åh, har jag berättat om veckans bästa? DN har börjat dimpa ner i brevlådan hos mig varje morgon utan att jag lyft ett finger. Någon tänker på mig. Tack <3

Så, åter till gårdagens DN-korsord.


spikmatta<3

Tanken var att jag skulle blogga från min spikmatta igår kväll men jag gav upp. Man ska inte röra sig alltför mycket när man ligger på den. Så jag stängde av datorn, sa godnatt till mina korsord och låg stilla istället. Det var underbart.

Sen somnade jag. Drömde bland annat att jag var en tv-spelskaraktär som skulle kriga mot iranier (?).

Sen började mössen sjunga.

Lördag,eller helt enkelt dag 2/4

...men jag kan fortfarande inte slappna av. Nog är det väl inte friskt att ställa mobilalarmet på 9 en lördagmorgon?

Helg!

Jag älskar torsdagkvällar. Nu väntar en tredagarshelg (fyra om man räknar med att även måndagen är fri från språklektioner). Nu kan jag slappna av och göra allt i min egen takt. Jag har ätit godis och löst Språktidningens korsord. Pluggat lite. Ska snart göra soppa.

Så här hoppas jag hela hegen blir. Bara lugn och kravlös. Plugga i min egen takt, ligga i soffan och slöläsa tidningar, ta långa bad, titta på ryska filmer och måla naglarna.

Starting now.

1 oktober

Trots att jag nappt uppdaterar alls nuförtiden (me tänkt bli lite bättre på det) är min besökarstatistik uppe på runt 10 unika besökare varje dag. Hey, vilka är ni?

Idag var jag uppe tidigt. Har föreläsning först kl 13 men har massor att göra. Typ packa och plugga. Ska dricka upp mitt kaffe och sen ta och cykla iväg till skolan och sätta mig där och plugga några timmar.

Ingen lust att skriva nåt just nu.

RSS 2.0