Dagens i-landsproblem

God förmiddag :) Sitter i niornas datasal nu med Andreas, vi har "eget arbete" på franskan vilket innebär håltimme 9.30-11.15. Klassråd om 35 minuter. Vi har tagit en promenad och köpt sesamkakor på 7-eleven. De är så sjukt goda, är rädd att det kommer bli mitt nya beroende... Meeen det är ju sesamfrön, det är ju nyttigt (?)

Min klädsituation börjar spåra ur totalt. Imorse hade jag verkligen panik och funderade allvarligt talat på att inte gå till skolan för att jag inte visste vad jag skulle ha på mig. Vad händer med mig? I tvåan gillade jag alla mina kläder och kunde sitta och tänka ut vad jag skulle ha på mig varje dag en hel vecka framåt. Nu mår jag dåligt bara jag öppnar garderoben. Jag gillar ju ganska många av mina klädesplagg men ändå känns det som att jag aldrig har nånting att ha på mig. Jag förstår inte varför det har blivit så här. Hoppas det blri bättre i vår och sommar när det blir varmare. Just nu är det ju ganska många kjolar och klänningar som hänger i garderoben som inte passar med strumpbyxor och raggsockor direkt ;). Kommer nog börja använda dem när det blir lite varmare och då kanske klädångesten försvinner, haha. Hoppas. Men jag undrar fortfarande vad det är som gör att jag inte trivs med mina kläder längre.

Kommentarer
Postat av: Bella

Jag har samma problem faktiskt så jag förstår din situation, känns som man går i samma kläder hela tiden.

2008-02-08 @ 12:21:06
URL: http://bellitabonita.webblogg.se
Postat av: FANNY - la esperantisto

Tja len!!! wow, jag visste inte att du hade en ny blogg. alltså fram till nu, nu vet jag ju. eller gör jag det...? fransmannen har kommit, Yann. Il a l'air sympa. du borde träffa'n, nu innnan han drar tillbaka till sin vindsvåning i Paris och fortsätter att sporadiskt skriva surrealistnoveller och klunka absint&coke.

2008-02-08 @ 13:29:54
Postat av: Fanny igen

Tjiho snygging, nu har jag läst igenom äldre inlägg. det var skoigt, och du börjar bli grym på att skriva inlägg. vilket leder till att du har fått fett många läsare, ^cu jes? PUS.

2008-02-08 @ 14:08:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0