5 juni

Idag var jag på banken, stängde mitt konto och tog ut de pengar jag hade kvar. Det blev en glad överraskning. Verkar som att jag fick mina Hultsfredsbiljetter gratis..? Fattar ingenting. Men det gör inget.

Sitter och lyssnar på The Killers, skumpan ligger på kylning, ska snart åka till DB och sen drar vi och sätter oss vid kanalen och har picknick med alla som vill komma. Säga hejdå- och fira att det är ett år sen vi tog studenten-picknick!

En dag i veckan

Igår vaknade jag inte riktigt. Tog en promenad med Anna och åt glass  sittande på sluttningen framför Centre Pompidou. Var sedan tvungen att promenera hela vägen hem eftersom jag hade glömt plånboken hemma och följaktligen inte kunde ta tuben. Har aldrig vågat planka.
Kom hem och gjorde ratatouille. Sen började Anna och jag kolla på The Notebook men jag gick och la mig rätt snart. Lika bra. Första kvällen på typ en vecka jag var hemma. Och det är starkt jobbat av mig.

Anna ligger btw fortfarande och sover. Funderar på att väcka henne men jag fattar inte riktigt om hon går i skolan eller inte. Sen måste jag åka en sista vända till vårt älskade Avenue de Clichy och avsluta mitt bankkonto. Kanske går till Social Club ikväll bara för att ha nånting att skratta åt. Och hoppas på fint väder till imorgon kväll.

Måste bara tillägga hur glad Facebook lyckades göra mig igår. Loggade in och Jacob började prata med mig. Och Benoît. Och så blev jag bjuden på fest med Stadshusfolk nästa vecka. Sverige känns inte så dumt trots allt.

Paris Paris

Jag flyttar härifrån om en vecka men kan inte riktigt greppa det. Det har börjat hända så mycket på sista tiden. De senaste dagarna känns bara som en enda röra. En bra röra. Dricka vin på Pont des arts, dansa på Ponystep, taxi hem, sova alldeles för lite, ligga och steka sig i parken och försöka skriva ordning på röran i mitt huvud. Åka på Villette Sonique och festivala sig, åka på "fest" i en parisisk överklassförort för att gå upp klockan tre dagen efter. Steka i solen lite mer, hem, tvätta håret, träffa Natalie och Anna och öla vid kanalen. Gå och lägga sig vers minuit och vakna vers midi. Det där sista mest bara för att det är så konstigt.

Vanligtvis blir jag på dåligt humör av att sova så länge men nu är jag helt lugn. Ska packa en väska med lite grejer som ska skickas hem med Stefan imorgon. Funderar på att överraska Sarah på jobbet men kanske sparar det till imorgon. Ska träffa B och sen säga hejdå till Andrea som ska åka och jobba på en ekologisk gård utan elektricitet. Respekt.


RSS 2.0