Ace

Efter några timmars slappande med Doris Lessing, Anna Skipper och en god paella trotsar jag nu min förkylning och drar till Ace med Anna. Vet bara inte vad jag ska ha på mig. Funderar på tyllkjol-knästrumpor-jätterödaläppar-massarosetter-ballerinaskor. Eller varför inte min petrolblå tyllkjol från Noa Noa? Hmm...

Lördag

Vad är det med min förkylning? Den försvinner ju aldrig. Jag är sjuk så sällan att jag glömmer bort hur jobbigt det faktiskt kan vara.
Efter att ha varit duktig och skrivit lite mer research paper imorse så följde jag med mamma ut på stan och handlade ite grejer till mormor men sen var mitt blodsocker nere på botten så jag orkade inte längre, utan åkte hem. Åt makrill i tomatsås med råris och rucola och nu står en kopp varmt vatten med ingefära och lime och drar i köket.

Jag saknar den energi jag hade förut, de senaste veckorna har jag bara känt för att lägga mig och sova. Mirakelkur mot förkylning, någon?

Nu ska jag lägga mig i soffan och dricka ingefärste och äta chokladpraliner och läsa Under huden och tycka synd om mig själv.

Just det, jag träffade Daniella på tunnelbanan idag! Blev hur glad som helst, sjukt längesen vi sågs!puss på dig <3

Kriminaltekniker?

Jag behöver hjälp! Vad heter "kriminaltekniker" på engelska?
Behöver veta detta till mitt research paper, skulle vara tacksam om nån hängiven CSI-tittare kunde hjälpa mig med detta :)

Frukost

Anna sms:ade nyss och ställde in vår planerade frukost på String imorgon. Kanske lika bra det, jag har börjat slösa lite väl mycket pengar på sista tiden.
Läste nyss en ganska ointressant blogg där tjejen skrev att hon skulle baka scones. Blev plötsligt extremt sugen på det, kanske blir scones till frukost imorrn? :P

Nej nu pallar jag inte sitta här mer. Ska nog gå och lägga mig och förhoppningsvis vakna upp frisk imorgon. Godnatt!

Dagens

Låt
En tätort på en slätt Lars Winnerbäck

Svull
Gigantisk kanelbulle på Organic Green

Sak som gjort mig upprörd
Det fanns inga KRAV-bananer på ICA, bara gröna bananer.

Ont
Magen. Åt jättemycket till lunch och var inte alls hungrig när vi skulle äta middag men åt lite ändå och nu har jag ont i magen plus lite sånt där konstigt ont som jag får i hela kroppen ibland.

Ont 2
Höger smalben. Hade grymt ont i duschen i förmiddags, funderar på om det kan vara nån lindrig benhinneinflammation.

Nytta
Framsteg vad gäler utformningen av årsboken. Jag skulle väldgt gärna ha velat skriva "research paper" här men let's face it, jag kommer sitta och panikskriva på måndag kväll.

Framtidsfundering
Vad innebär "Introduktionskurs i lingvistik"? Är det för lamt, borde jag satsa på 30p-kursen?

Insikt
Bara för att termometern visar några grader varmare än igår så betyder det inte att det är nån vårvärme. Just därför ska man klä sig ordentligt och inte vara en väderoptimist som jag.

Borde
Börja gå runt med min svindyra lilla anteckningsbok i väskan så att jag direkt kan skriva ner allting jag tänker på.

Längtan
Att H<3 ska höra av sig. Eller så är jag lite osentimental och inser att jag inte har hört av mig heller. Och kanske till och med ringer själv.

Fundering
Varför delar man jämt upp allting i dagar? Det är förvisso praktiskt men en dag är ju lång. Massor av timmar, minuter och sekunder. En dag består av stunder och ögonblick och alla dess ögonblick är unika. Hur kan man då summera sin dag när den har bestått av så många händelser, val, samtal, skratt, funderingar, insikter, syner, ljud, känslor, smaker.

Solen

Läste vädersidan i DN alldeles nyss och kollade solens upp- och nedgång och fick en chock. Solen går ju för i helvete upp halv sex på morgonen och ner haöv sju på kvällen! och vi har inte ens ställt om till sommartid än! Jesus.


Dagens i-landsproblem

Dagens i-landsproblem 1 var när jag hade smort in mina naglar och nagelband med en mjukgörande kräm och precis då fick ett sms. Jag var lite kladdig om fingrarna och kunde därför inte öppna mobilen för att läsa sms:et. Krämen ska verka några minuter och sedan sköljas bort men jag ville inte vänta med att läsa sms:et så jag bestämmer mig för att helt enkelt torka bort det värsta med lite hushållspapper, varpå jag stöter på Dagens i-landsproblem 2, nämligen att det faktum att min hjärna efter alla år med stora avstånd mellan perforeringarna på hushållsrullen är inställd på att riva av en ganska bred bit papper, så att två "sektioner" av vårt nya klimatsmarta ta-inte-mer-än-du-behöver-hushållspapper med mindre bitar kommer med, istället för bara en.

Lång mening. Oops.

I övrigt har dagen beståt av årsbokssnack här hemma med Anna, Disa och Helena. Vi lyckades komma fram till en hel del för ovanlighetens skull, bl.a. iv ilken ordning vi vill ha alla sidor och vem vi ska ha på omslaget osv. Det kanske blir en bra årsbok trots allt.

Helena, Anna och jag gick ner till Organic Green och åt lunch, himmelskt som vanligt. Helena avlägsnade sig efter ett tag och Anna och jag satt kvar och drack te och åt en JÄTTESTOR kanelbulle. Vegansk var den dessutom och helt sinnessjukt god. På Urix -06 blev vi bundisar med folk från Djurens Rätt och käkade deras veganska bakverk och även de var faktiskt godare än "vanliga" bakverk. Vad beror det på egentligen?

Thaimaaat

Igår kväll kom jag fram till att det med största sannolikhet var för mycket tid framför datorn som orsakade min huvudvärk och yrsel. Stängde av datorn och la mig i sängen och tittade på Gordon's Kitchen Nightmares och Seinfeld istället. Från en skärm till en annan, haha... Inte undra på att jag inte mådde bättre.
Sov btw i ett vitt hanky-panky-linne i spets, började med det igår natt. Jag känner mig så himla fin i det, hihi.

Klockan tolv kommer Helena, Anna och Disa hit och vi ska ha årsboksmöte. Vi ska utbyta idéer och diskutera typsnitt, layout, omslag osv. Jag är fortfarande jävligt sugen på thaimat, förhoppningsvis kan vi få in det nånstans också... :P

Nej nu måste jag skriva lite research paper.

kram!

Lingvistik

Nu har jag varit på Lingoträff, trevligt värre. Det var Hugo, Rasmus, Madeleine och jag plus en av killarna som vann förra året och så Susanne och Hedvig, våra "lagledare". Vi satt i ett källarvalv på ett café i gamla stan, åt mat, drack te (och kaffe som vi inte hade beställt haha) och snackade St:Petersburg och Bulgarien och lingvistik. Hedvig var grymt entusiastisk och berättade massor som vi inte visste. Jag har inga enorma kunskaper på området, men lingvistik är jättespännande, man kanske skulle bli lingvist? Framtidsångest, framtidsångest. Vi fick några papper med lingvistiska problem och lite kopierade texter och stycken ut böcker som vi ska läsa och byta mellan varandra. Sen ska vi läsa in oss på ett specifikt språk också, nåt "udda" språk. Nån som har nåt förslag?

Nu har jag btw blivit yr i huvudet. För mycket tid framför datorn frågetecken.


Nummer 28... *host*

Två plagg till sålda :) Hon var lite mer kräsen, hon på Little Shop of Fashion (det var där jag var nu) och tog bara en tröja och ett bälte. Kanske kan gå till typ Judiths med de andra kläderna? Eller lägga upp annonser på Blocket.

Medan jag stod och väntade på min tur (det är ju inte bara jag som vill sälja mian gamla kläder) så var det en kvinna i butiken som kollade på klänningarna som hänger precis vid ingången och så tog hon precis den klänningen jag hade suktat efter i en månad och gick och provade den. Jag kände allt hopp svika mig, för jag ville verkligen ha den där klänningen. Lyckan vände dock en stund senare när hon kom ut ur provrummet och sa att den var för liten. Yayy! När jag hade visat upp vad jag hade för butikens ägarinna så kilade jag snabbt som attan in i provhytten med den fantastiska gröna klänningen, provade och upptäckte att den satt som gjuten! Så nu är den MIN! Ska lägga upp en bild nån dag. Ha inte för stora förhoppningar bara, det tar lång tid innan jag skrider till handling. Jag kan säga att den är jäkligt snygg, lite 60-talsfuturistisk, en klänning som nästan kan användas som kappa.

Nu ska jag dricka en kopp te och om en timme ska jag möta Hugo och de andra Lingolympiadarna i Gamla Stan och äta middag och snacka lingvistik och Lingolympiadresa till Bulgarien.

Kram!


Social fobi?

Snart ska jag iväg och lämna in kläder i den där butiken. Det är i såna här situationer jag märker att jag lider av lindrig social fobi. Om en fobi nu kan vara lindrig. Men så är det. Jag vet inte vad jag är rädd för, men pirrigt är det och det är det där lilla orosklumpen som sitter nånstans i magtrakten som ger mig en känsla av olustighet och som inte kommer försvinna förrän jag har gjort det. Då upptäcker jag ju att det inte är så farligt.


Jag knäckebrödsbloggar vidare...

Blogg.se har krånglat som fan de senaste dagarna, vad händer?

För er som undrar hur det gick med den där kappan jag hade glömt kan jag säga att det gick bättre än väntat, hon i affären kom till och med ihåg mig så det var bara att ta kappan och gå därifrån igen.

Filosofin är inskickad också så det känns skönt :)

Hugo kom hit igår eftermiddag/kväll. Vi lagade pasta med lax och massa goda kryddor och hade det väldigt mysigt :) På förmiddagen med för den delen. :O Han gick vid halv två-tiden och då passade jag på att duscha och tvätta håret och sen gick jag ner och åt lunch på Organic Green. Blev lins- och grönsakssoppa idag, mmm..!

Hade ju tänkt gå med resten av kläderna idag till en annan second hand-butik. Gör det om nån timme eller så, tänkte dricka lite te och bara ta det lugnt ett tag och njuta av allt.

Goda råd

Ringde och frågade Andreas om råd angående kappan (okej det är ingen kappa, det är nåt mellanting mellan typ kappa/rock/klänning/kimono/kaftan/) som jag glömde igår och han tyckte att om butiken ändå har öppet nu så kan jag åka upp dit direkt och hämta den istället för att ringa först. Det känns tryggt. Tack, Andreas!

Nog för att jag mest bloggar för min egen skull...

...men i och med att jag kommentarar ganska ihärdigt hos andra tvingar jag dem nästan att besöka min blogg lite av aritighetsskäl så där, så jag kanske borde börja skriva om liiite andra grejer än bara alla mina läxor?

Jag kan skriva om gårdagskvällen, exempelvis. Mamma och jag gjorde spenatvåfflor och åt dem med guacamole och chèvre. Helt okej, men vi insåg att våfflor nog helst ska intas på traditionellt sätt, med sylt och grädde eller andra söta, onyttiga saker. Jag stärktes i min övertygelse om att man inte ska försöka göra nyttig mat av sånt som är onyttigt. Åtminstone inte i alltför stor utsträckning.

Vid åtta-tiden gick jag hem till Anna och spelade Alfapet och Den försvunna diamanten. Det var Anna, Disa, Vanja, Eeerika, Hanna och jag och vi åt Ben&Jerry's och Petit écolier och drack kryddte. Diamanten var det säkert tio år sen jag spelade sist. Har avfärdat det som ett "barnspel" jättelänge men igår tyckte jag det var jätteroligt!

Nu måste jag ta itu med dagens obehagligaste uppgift, ringa till second hand-butiken jag var i igår och snällt be att få hämta kappan jag glömde där igår. Haha, hur fan lyckades jag? Jag minns att jag, nån minut innan jag gick därifrån, tänkte "jag får inte glömma den där kappan nu" men så gjorde jag det ändå. Typiskt mig.


.

Jag tror jag är inne på slutspurten på filosofin nu... yayy! Ska bara skriva några rader till och sen mejla in det till Magister Gräns. Det jag skrivit är osammanhängande som fan men jag har använt mig av en del snygga formuleringar och långa meningar och sånt gillar ju han så det går säkert bra!

Haha, vem försöker jag lura egentligen? Menmen, vi hoppas på det bästa :P

.

Kierkegaard kan gå och ta sig.


Second hand

Ojdå, ingen uppdatering alls idag. För att vara jag har jag haft väldit mycket saker att göra, skyller på det :P

Även inatt sov jag ovanligt mycket, förhoppningsvis är detta ett tecken på att jag håller på att bli frisk.
Samlade ihop de kläder jag skulle sälja och åkte upp till en second hand-butik på Östermalm för att hon skulle få kolla på kläderna. Hon tog emot ganska mycket av det och lyckas hon sälja det bir jag riiik moahaha..! Känns bra :) Lite läskigt var det ändå, speciellt när vi skulle diskutera priserna. Jag har ju inte den blekaste uppfattning om vad de där kläderna har kostat eller vad man normalt säljer dem för och hon blev nog lite irriterad... menmen, det gick bra och jag hoppas hon inte lyckades lura mig alltför mycket pengar, haha...
Ett litet problem bara... Ett av plaggen, en grön sidenkappa (nåt i den stilen) sa hon nej till direkt och bad mig hänga den på en av klädstängerna så länge. När jag gick därifrån en stund senare glömde jag den där. Vet inte om jag vågar ringa och säga det och komma och hämta den, men vad har jag för val?

Efteråt promenerade jag hem och gick sedan och åt grillad ciabatta med varmrökt lax på café Le Mans (tror jag det heter), vid Jarlaplan. Rekommenderar det varmt :)

Nu har jag varit och handlat och tvättat håret och nu MÅSTE jag skriva klart filosofin. Önska mig lycka till!

So you think you can dance

Nu är det premiär av So you think you can dance - Scandinavia. Audution från Stockholm visas idag och jag sitter bänkad! Tur att jag kan sitta framför tv:n och datorn samtidigt haha... Jag älskar att se människor dansa och göra fantastiska saker med kroppen, det är så häftigt!

Jag älskar att dansa själv också och minns den där härliga känslan när koreografin, musiken och min kropp var helt överens och allt bara flöt. Det var härligt! Har ju ett uppehåll nu men funderar på att fortsätta i höst, kanske med orientalisk dans eller afrokubanskt. Vad tycker ni?

Men shit har min magsäck krympt eller?

Jag orkar inte ens käka upp ett jävla äpple, vad fan har hänt? Inte heller orkade jag äta upp lunchen i Söderhallarna. Var btw där med Andreas, det var trevligt. Vi irrade runt i Söderhallarna efter en toalett och gick till slut ner i biografen och tog deras toa. När det slutade snöa vågade vi oss ut och promenerade riktigt långt. Blev bl.a. en vända (eller ganska många vändor) runt slottet för att han skulle kolla vart han skulle på jobbintervju nånstans haha...
Vi kollade på skor också, jag behöver verligen ett nytt par, eller helst flera nya par, till våren. De där benvita skinnskorna på TopShop verkar ha tagit slut skitfort, åtminstone i stl 36 och 37, which means att jag inte kommer få några. Annas har Din Sko fina sommarskor.
Ibland önskar jag att jag vore kortare, så jag kunde ha höga klackar. Det är väl inte speciellt bra för fötterna så min längd kanske gör mina fötter en tjänst men ändå... Det finns så mycket skor som jag undviker just på grund av att jag blir så lång i klackskor.

Nu har jag btw börjat med ingefärste igen, åt till och med upp en av ingefärsskivorna idag, så desperat är jag att bli frisk! Hoppas jag blir det nu, att vara förkyld är ju verkligen skitjobbigt.

Nej nu ska jag nog fortsätta skriva lite filosofi, kom igång ganska bra i förmiddags faktiskt.

Puss&kram!

Ola Salo

Jag vaknade halv elva av att Andreas ringde. Jag måste ha sovit elva timmar! Herregud... Jaja, förhoppningsvis blir jag friskare av det. Tyvärr märker jag inga friskhetstecken just nu, hostan blir bara värre...

Såg Ola Salo på tv nyss, de intervjuade honom om hans roll i Jesus Christ Superstar. Jag SKA åka till Malmö och se den, nån som är på? (Ytterligare en anledning att stanna i Sthlm i höst istället för Paris).

image61
Är han inte vacker så säg?

.

Det är helt sjukt vad trött man blir bara av att ligga i en säng. Lyckades iaf ta mig upp och stoppa i mig några chokladägg och borsta tänderna, sminka av mig osv. Har kollat runt och upptäckt några nya kul bloggar också :)

Nej nu ska jag lägag mig och läsa och sen sova och förhoppningsvis vakna upp med något intressant att skriva.

Godnatt!

Jag tänkte snygga upp lite här

Jag skulle ju alltid kunna gå och belasta min vän Anna med att hjälpa mig med bloggdesignen. Men tills jag har orkat göra det tänkte jag byta bakgrundsbild. En bild tagen kl 2 på natten i december känns inte så rolig nu när våren snart är här (ELLER HUR???). För jag har faktiskt tagit bilden själv. Vid 2-tiden på natten som sagt, på Sergels torg, natten mellan den 17 och 18 december, när vi hade kommit hem från Berlin och var tvungna att promenera hem eftersom kollektivtrafiken inte går vid den tiden på vardagar.

Om det är nån som vill hjälpa mig att fixa en header så säg gärna till :P Har läst flera olika instruktioner på andras bloggar om hur man gör men kombinationen slö+tekniskt efterbliven hjälper mig inte direkt i den här situationen. Behöver man nåt avancerat program på datorn för att fixa en snygg header?

Ännu är kvällen ung

Haha, kollade på klockan och såg att den var sju, trodde den skulle vara mycket mer. Vi har ju hunnit sitta vid bordet rätt länge... Jaja, jag orkade inte sitta kvar när de började snacka gamla Västeråsminnen.

Vi åt jättgod hallon- och rabarberpaj till efterrrätt, med vaniljglass :) Är ju lite laktosintolerant så nu sitter jag här med en jäkla badboll i magen, haha. Har gjort lite te och planerar att ägna kvällen åt Doris Lessing och kanske nåt bra på tv. Det är Parlamentet ikväll va?


Påsklamm

Idag blev det påskmat igen. Hamnade hemma hos Hugo där det bjöds på plättar och ägg och sill och köttbullar och böcklingpaj och annat gott. Kom nyss på att jag glömde ge honom hans nycklar och Kierkegaard-häftet bara haha.

Nu har jag varit hemma ett tag, har till och med dammsugit! :O
Vi har fixat lammsteken också. Fyllt den med  torkade aprikoser och fikon och vitlöksklyftor och gnidit in den med olivolja, senapsfrö, spiskummin, flingsalt, svartpeppar och persilja. Nu står den i ugnen tillsammans med palsternackor, morötter och potatis som har fått lite rosmarin och fänkål på sig. Mmm...! När rotfrukterna är ute ur ugnen ska vi blanda dem med rucolasallad, chèvre, granatäppelkärnor och konserverade aprikoser och äta till lammsteken. Sen blir det rabarber- och hallonpaj till efterrrätt.

Det roliga är att vi har gjort lammstek efter exakt samma recept i fyra år nu och varje år är mormor och morfar lika fascinerade över hur innovativa vi är, hihi...

Under huden

Började läsa Under huden igår kväll, första delen i Doris Lessings självbiografi. Jag längtade ju efter att ha en bra bok att längta till (under lig formulering) och nu har jag det! Lästid känns alltid som värdefull tid.

Nej nu måste jag repetera lite Hegel här så jag kan börja skriva på filosofin.



Jag väntar samtal.

Kierkegaard

Den där jäkla filosofiläxan, jag vill bara bli av med den! Vi har fått några utdrag ur texter av Kierkegaard och nu ska vi skriva några sidor utifrån de här aspekterna:


Se Hegels tänkande hos Kierkegaard!


Liv och verk. Interaktion mellan ångest - övergivenhet - utanförskap!


Förhållande till föräldrar, kvinnor, gud, medmänniskan och vänner

Jag kommer verkligen aldrig igång och jag vill ju inte skicka in det hur sent som helst. Men texterna vi har fått är verkligen skitsvåra att förstå så det är fan segt att börja skriva.
Sanningen är den att jag arbetar bäst under press, det tror jag väldigt många gör. Magister Gräns hade varit kapabel att skriva upp de här punkterna på tavlan och be oss skriva några sidor på lektionen, som ett läxförhör. Det hade varit segt i början, men visst fan hade jag klarat det! Nu när jag inte riktigt har nån tidspress förutom den press jag sätter på mig själv så är det inte lika lätt. Men jag får försöka ha i åtanke att jag skulle kunna skriva skiten på en timme om jag ville, så varför kan jag inte bara göra det?


Disas mode

Måste såklart göra lite reklam för Disas nya blogg!


Kommentarer

Nyligen hemkommen från mormor och morfar där vi åt massa påskmat och blev proppmätta. Ägg, sill, strömming, ägghalvor med räkor, köttbullar, prinskorvar... Inte undra på att såna där Atkins-människor går ner i vikt, man orkar ju knappt äta två tuggor...
Mina köttbullar blev iaf grymt goda! Tror det var första gången i mitt iv jag gjorde egna köttbullar haha... Nästa gång ska jag ha ännu mer kryddpeppar i! :P

Jag har kommit på varför jag har idétorka här i bloggen ibland. Jag skriver jämt så jäkla långa kommentarer hos andra bloggare och berättar massa grejer hit och dit så jag skriver av mig hälften av allt där. Jag är som en understimulerad kärring på ett kafferep. Men jag gillar ju att ta kontakt med folk genom min och deras bloggar, så jag får väl fortsätta med det. Hoppas ingen stör sig på det bara.. :P

Har btw hur mycket godis som helst här hemma nu. Fick ett påskägg med massa choklad från Pralinhuset av mormor och morfar så nu har jag det + ett litet påskägg från mamma med lösgodis + en ask från Pralinhuset från mamma + massa chokladägg som jag fick av Claes och Hnerik igår. Får ligga i rejält nu under lovet.

pusspuss

Nytt te och köttbullar

Mamma kom hem med ett nytt te idag, grönt te med smak av ingefära och citron. Det var ju såklart en helt annan grej än te på färsk ingefära men det var väldigt gott! Smakade nästan lite gurka också och hade inte lika besk citronsmak som Kobb's citronte.
Tog en kopp av det nya teet och satte mig och tittade på Du är vad du äter och åt chokladägg. Bra kombination, eller hur?

Nu håller jag på att göra köttbullar, mjölken och ströbrödet står och sväller och under tiden ska jag mala kryddpeppar. Det är verkligen en underskattad krydda som man borde använda oftare! Så gör det :)

.

"Jag är hemma om några minuter, jag ringer dig då." Sa han för trekvart sen.

Djupa tankar

När jag hade opererat högerknät var jag ju tvungen att lägga all kraft på vänsterbenet ett tag där och det fortsatte jag med. Efter ett tag kom jag på att jag var tvungen att försöka få lite jämvikt så jag började göra lite småsaker för att träna musklerna i högerbenet, framförallt för att benen inte skulle vara olika tjocka. Jag började exempelvis med att alltid ta högerfoten först när jag skulle gå upp och nerför trappor, skulle jag uppför en trottoarkant tog jag alltid högerfoten, spände högrebenet aningen mer när jag gick och tränade. Nu upptäckte jag att mitt högra lår faktiskt ser större ut än det vänstra. Mina små ansträngningar kanske har gett resultat? Haha. Borde nog sluta tänka på det där.

100 saker om mig själv

Känner mig jävligt okreativ just nu men hade lust att skriva nåt så det får bli en av alla dessa fantastiska listor. Enjoy! :P

1. Tre namn jag lyssnar till:
Marie, Grisen, Bajs
2. Någonting jag tycker om med mig själv:

Jag är snabbtänkt och ödslar ine tid på att tänka högt
3. Någonting jag inte tycker om med mig själv:

Att jag pratar så lite som jag gör
4. Detta är jag rädd för:

Massa sjukdomar
5. Tre saker jag vill ha varje dag:

Massor av kläder, god och inspirerande mat och kärlek!
6. Tre saker jag absolut inte kan göra:
Ingenting är omöjligt, brukar jag tänka, men jag kan fanimej inte göra armhävningar!
7. Detta tycker jag om att göra:

Mysa, kramas, pussas, laga mat, äta mat, läsa om mat, hitta bra böcker att läsa, plocka smultron
8. Detta vill jag göra just nu:

Komma igång med filosofin
9. Bästa känslan:

Lyclkig kärlek
10. Värsta känslan:

När allt bara fuckar sig (vilket det tycks göra typ hela tiden..?)
11. Egenskap jag gärna vill att min partner har:

Snäll..?
12. Är jag kär just nu?

Mm :)
13. Jag vill gifta mig:

OM jag gör det, så antingen nåt litet eller överdådigt
14. Följande saker vill jag göra innan jag dör:

Massor av saker
15. Min käraste ägodel:

H <3 :P
16. Något jag vill ha i present:

En lägenhet i Paris
17. Detta har jag på mig just nu:

Pyjamasbyxor och ziptröja
18. Favoritkläder:

Klänningar
19. Favoritdjur:

Gillar inte djur så mkt haha... Men hundvalpar isf
20. Följande musikstilar tilltalar mig mest:
Eh.. Lars Winnerbäck
21. Favoritlåt just nu:

"Vänner" av Lars Winnerbäck
22. Roligaste ämne i skolan:

religion
23. Tråkigaste ämne i skolan:

naturkunskap!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
24. En bok jag gillar:

Den blå färgen av Tracy Chevalier
25. En film jag älskar:

Forrest Gump!
26. Favorit tv-program?

Kvarteret Skatan, Du är vad du äter, Vänner, That 70's Show
27. Favoritdoft:
H<3
28. Detta äter jag gärna:

Soltorkade tomater
29. Dricker helst:

Vatten
30. Favoritgodis:

Chokladdoppade havrebollar
31. Hit vill jag gärna åka på semester:

Berlin (igen) eller NYC
32. Färg på mina ögon:

grön-bruna
33. Min längd:

1,69
34. Jag tror på:

Mig själv
35. Jag spelar:

Glad, ibland
36. Person jag beundrar:

Tror jag beundrae Anders ganska mycket när jag träffade honom i Taizé
37. Så här bor jag:

I en stor lägenhet i ett rum som rymmer väldigt mycket onödiga prylar
38. Antal döda krukväxter i hemmet:

*censur*
39. Det här tänder mig:

Manlighet
40. Det här gör mig avtänd:

För mycket oseriöst snack
41. Favoritfärg:

Grön och rosa
42. Favoritcitat:

Livet är en dans på rosor men det är en dans med svåra steg /Lars Winnerbäck
43. En hemlighet jag vet:

kan jag ju inte säga... :P
44. Bästa present jag fått:

Laptop :D
45. Senast köpta skiva:

Kan ha varit Prayer for the weekend...
46. Det jag är mest nöjd över med mitt utseende är:

Mina ögon
47. Det jag är minst nöjd över mitt utseende är:

Min ojämna ansiktsfärg
48. Udda förmåga/egenskap:

Jag kan lägga vänster fot bkom huvudet haha
49. Om jag vore ett djur skulle jag vara:

En gris, lätt!
50. Vad lyssnar du på just nu?

Knappandet av tangenter, min väckarklockas tickande, nåt surrande...
51. Vad har du gjort/ska du göra idag?

Skrivit lite engelska, ska rimga H, plugga filosofi, göra köttbullar, äta påskmiddag hos mormor
52. Var är dina föräldrar födda?

Mamma Västerås, pappa nånstans i Dalsland/Västergötland
53. Vad är det senaste du installerade på datorn?

Officepaketet..?
4. Vilken är din favoritrestaurang?

Bistro Bohème!
55. När badade du i en pool senast?

läääängesen
56. Har du varit med i någon skolpjäs?

Ja, senast i Folk och rövare i Kamomilla stad. Jag var 8 år och spelade Jonathan :P
57. Hur många barn vill du ha?

Fler än ett
58. Vilken musikstil tycker du mest illa om?

Avgrundsvrål som inte längre är musik
59. Har du bestämt dig för vad du ska rösta på i valet?

Det är långt kvar till valet, tänker inte på sånt.
60. Vad har du för TV-kanaler?

Har inte koll riktigt
61. Har du åkt moped någon gång?

Tror inte det faktiskt
62. Har du busringt någon gång?

haha klart jag har
63. Har du fått felparkeringsböter?
Hur skulle jag kunna få det?
64. Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump eller fallskärm?

nej gud bevare mig väl! uuh sit vad läskigt
65. Vilken är den plats längst bort som du har besökt?

Orlando, Florida
66. Har du en egen trädgård?

Nej
67. Vilken är din favorit bland tecknade/animerade serier?

ingen aning
68. Kan du alla orden i nationalsången?

Nej, det finns väl typ två verser till utöver dem man brukar sjunga..?
69. Badkar eller duschkabin?

badkar! önskar att jag hade ett.
70. Vilken är den bästa film du sett senaste månaden?
Pulp Fiction
71. Favoritpizza?

Min hemmagjorda
72. Chips eller popcorn?

Chips
73. Vilken färg på läppstift använder du?

Rött
74. Har du rökt jordnötsskal någon gång?

ehh.. nej? Men jag kan skriva upp det på listan över saker att göra 2008 :D
75. Har du någonsin varit med i en skönhetstävling?

Nej
76. Apelsin- eller äppeljuice?

Äppeljuice
77. Vem är den senaste som du åt ute med, vad åt ni?

Mamma och jag åt svamprisotto på restaurangen högst uppe i Åhléns City igår
78. Favoritchoklad?

Lindt/Marabou Daim/det mesta från Pralinhuset
79. När röstade du senast?

Måste vart nån onödig omrästning på nåt klassråd i typ ettan
80. När åt du en hemodlad tomat sist?

Måste varit i september förra året, innan det blev för kallt för våra tomatplantor som vi hade på balkongen.
81. Har du vunnit en prispokal någon gång?

Tror inte det
82. Är du bra på matlagning?

Jovars...
83. Klarar du att tanka själv?

Haha vaaa?
84. Har du beställt något från de där shoppingprogrammen som går på

Nej
85. Pepsi eller Coca Cola?

Ingen uppfattning
86. Har du varit tvungen att använda uniform i något jobb?

Inte vad jag minns
87. Vad var det senaste du handlade?

Nagelbandskräm
88. Har du kräkts offentligt:

Jaadå
89. Vill du helst bli mångmiljardär eller hitta den sanna kärleken:

Man kan inte hitta något som man redan har, så jag säger mångmiljardär
90. Tror du på kärlek vid första ögonkastet:

Förälskelse, ja.
91. Har du ringt något betalnummer:

Ingen aning
92. Kan man vara vän med sitt ex:

Ja, klart man kan
93. Vem var det du besökte på sjukhus senast:

Mormor, fast det var två år sen
94. Hade du mycket hår som liten bebis:

Ja jag tror det. Det växer fortfarande snabbt som tusan
95. Vad har du för meddelande på din telefon/mobilsvar:

Telias automatiska mobilsvar tror jag
96. Vad har du i din väska:

Pennor, kamera, näsdukar...
97. Någon favoritsak du gör innan du går och lägger dig:

Kollar på Seinfeld såklart!
98. Vad är du tacksam för idag:

Hugos hjälp med filosofin (förhoppningsvis, ska ringa honom om en stund)
99. Var hittade du den här listan:

hos Felicia
100. hur mycket är klockan nu:
11.49


Tillfredsställ mitt bekräftelsebehov

Rösta på min blogg här om ni vill :)

Komiska telefonsituationer

Haha, det här är rätt kul. Ringde Hugo och hans mobil måste ha svarat av misstag i fickan, för jag hör honom gå runt och prata med nån tjej utomhus. De verkar ha kul iaf, haha. Nu gäller det bara att mobilen råkar lägga på av misstag också så jag kan ringa upp senare. hihi.

Fyra(?)rättersmiddag

Ikväll var vi på middag hemma hos min morbror som fyllde år i tisdags och som den obotliga matfanatiker jag är måste jag bara få ägna några (eller ganska många) rader åt att lovorda middagen vi bjöds på.
Till förrätt fick vi soppa gjort på romansallad, smaksatt med fänkål, gräslök och parmesan. Hade aldrig ätit en sån soppa tidigare men jag har läst recept på soppor gjorda på salladsblad tidigare. Det var grymt gott men kanske aningen för salt.
Huvudrätten var inkokt lax med mandelpotatis, sparris och örtagårdssås. Det var jättelängesen jag åt det så det smakade underbart!
Till efterrrätt hade de gjort fondant auchocolat (chokladsmet som man ställer in i ugnen i portionsformar en stund tills ytan är gräddad men fortfarande ganska rinnigt inuti) med pumpakärnor i och aprikoshalvor till. Jag var naturligtvis helt lyrisk, det var underbart!
En stund senare var det dags för tårta, vi åt citrontårta som faktiskt var rätt god men jag är tyvärr inte så förtjust i citronefterrrätter. Men jag fattar inte grejen med efterrätt och tårta?
Samuel och Lydia fick påskägg och bjöd mig på lite godis också, fick med mig en påse hem också :)

Nu har jag gjort te och ska ringa H, ha inte hört av mänskan på ett dygn, vad har hänt?

Soligt och kallt

Det är sånt där jobbigt väder ute just nu. Det är iskallt så man vill verkligen inte gå ut. Samtidigt är det strålande solsken, vilket helt tar bort mysfaktorn i att sitta inne framför datorn och dricka te.

Idag när jag följde med mamma ut på stan en sväng hade jag på mig en kjol som jag drog upp i midjan och ett svart lackskärp. Det blev fett snyggt men ack så obekvämt. Var tvungen att ta av slärpet och lägga det i väskan efter ett tag, freedom!

Förkylningen är inte på väg att försvinna, för den som vill veta. Jag kanske inte helt och hållet borde förlita mig på ingefäran utan faktiskt ta nåt syntestiskt preparat för att bli av med den?

Ägg

God morgon! Sov med alla mina tre kuddar inatt, dvs båda "vanliga" kuddarna plus tempurkudden... haha. Nåja, jag är inte särskilt stel i nacken idag iaf.

På tv4 Nyhetsmorgon så patade Melker Andersson nyss om att koka ägg. Man skulle lägga äggen i kokande vatten och sedan dra av kastrullen fårn plattan och låta äggen ligga där i 30 min. Palla. Varför inte bara koka dem i 5 minuter som vanligt folk? Fast jag vet inte, har man tid, vilket jag förhoppningsvis kommer ha det här lovet så kan man ju testa det nån dag, bara för att se om de blir så där underbart krämiga och goda som han påstod att de skulle bli.  Hur vill du ha dina ägg?

image59

Är det btw nån som vet hur man formaterar bilder i bloggen?

Kramer

Michael Richards är ju förfan het.

image58


Listor :D

Innelista
- Ingefärste. Bryggt på färsk ingefära och citron, med lite honung i. Låta dra i 20 min. Friskar alltid upp, som att rensa hela kroppen. Det är väl det det gör också, ingefära är ju en sån där grej som sägs vara bra för typ allt.
- Projektarbete avslutat. Underbart.
- Språk. De senaste dagarna har jag haft ett sug efter att gå runt och snacka franska och massa andra språk. Borde göra det oftare, det är grymt kul ju.
- Påskmat. Är jättesugen på ägghalvor, sill, strömmingslåda och lammstek (mer om lammsteken kommer på söndag)

Utelista
- Förkylning. Det är fan inte kul. Den är ju bara i vägen hela tiden.
- Borttagandet av den klassiska äggknackningen på påskgudstjänsten. HALLÅ??? Lena Werner och prästen ska ju stå och knacka ägg men nu har det ersatts med nåt jäkla påskspel med oengagerade ungar. Varför inte bara ge Matteus en enmansshow? (det här ter sig säkert oförståligt om du inte går i min skola)
- Skolmaten. Vår skolmat är som maten på barnsjukhus, totalt smaklös. Det är verkligen inte kul att äta den om det inte är korv stroganoff, pannkakor eller pasta med köttfärssås eller vegetarisk sås. Potatisklyftorna är också grymt goda men resten saknar verkligen all form av kryddning. Grytorna vi får (iaf de vegetariska och skolans köttgrytor aktar jag mig noga för efter allt för många skräckupplevelser) består till 95% av smaklös sås och resten är små bitar av något som verkar vara sönderkokta grönsaker eller kikärter. Men man vet inte säkert.

Älsk

Jag har blivit beroende av ingefärste. Det är så jäkla gott. Om det verkligen ska hjälpa mot förkylningen ska man ju helst käka upp ingefäran också men det rekommenderar jag inte. Någon effekt har det väl ändå, man känner verkligen hur allting drivs ut när man har druckit en kopp starkt ingefärste.

Jag är på gott humör idag. Det var trevligare än vanligt att träffa Hugo, allt var bara underbart och mina humörsvängningar var som bortblåsta, det var jätteskönt. Åt middag med hans familj och kunde som vanligt inte sluta garva åt Inès.

Jag kan inte riktigt bestämma mig för om min hårdag är skitbra eller förfärlig. Det ser ju uppenbart snyggt ut idag, så där lagom mycket volym, stora vågor och med en bena som lägger luggen helt okej, inte för mycket BSB-frilla liksom. Samtidigt är det ju ganska fett och kan börja se lite osmakligt ut om jag glömmer att "bulla upp" det.
Hårdagar kommer och går som de vill och man har aldrig en bra gårdag när man verkligen vill ha en bra hårdag. Man är alltid snygg i håret vid de tillfällen då man verkligen inte behöver det. Man ska inte planera för mycket, helt enkelt.

Hoppas mitt humör inte svänger för mycket den här kvällen. Jag vill verkligen inte ha tillbaka gårdagens ångest. Menmen, om jag ska vara líte ful och jämföra mig med resten av klassen så gör det ju inget om jag skickar in filosofiuppgiften på typ måndag, med tanke på att hälften av klassen antagligen inte kommer göra det överhuvudtaget.

Slutfunderat. Funderar dock på att lägga upp en inne- och utelista ikväll, det var längesen jag skrev en sån. Håll utkik om du är intresserad :)

Godis och te

Projektarbete inlämnat. Skickat genom urkund och allt. Är helvetiskt förkyld så efter en lång och trevlig men smaklös lunch med Andreas, Fredrik och Vincent (otippat) och lite filmvisning ed magister Gräns så bestämde jag mig för att skippa engelskan och gå hem. Mämma jobbar tydligen bara halvdag så hon är också hemma, ganska mysigt faktiskt. Sitter och äter godis och dricker ingefärste och bara tar det lugnt. Jag behöver det. Snart får jag väl göra som Blondinbella och skruva upp i kalendern när jag ska ta det lugnt haha... Nej förhoppningsvis blir det inte så illa, det ska jag se till.

Känner inte för att klämma fram med nåt bra att skriva just nu. Ska åka till Hugo om ett tag.

pusspuss

Det blir alltid värre framåt natten

Shit, jag har dragit på mig en rejäl förkylning sen igår. Kommer sitta och snörvla som fan i kyrkan nu, haha. Det är påskgudstjänst nu 9.30, ska gå på den eftersom det är min sista.

Det är konstigt hur man har så mycket mer känslor på kvällen än på dagen. Nu på morgonen känns saker inte alls särskilt svåra. Jag undrar bara när det är man är som mest reslistisk egentligen? Jag hoppas att det är på morgonen.

.

Det här är ju helt sjukt. Känslan av att vara klar med projektarbetet är ju inte ett dugg skön. Kan det bero på att jag nu torsdag-fredag måste göra Kierkegaard-uppgiften och att jag de kommande veckorna har reserach paper, psykologiarbete, naturkunskapsprov, ytterligare en franskbok att läsa plus en massa årsboksgrejer att göra? Tror det. Just det, den där engelskauppgiften från februari som jag inte har lämnat in också.

Vem fan har självdisciplin nog att använda all sin tid till det de "måste"?

Jag borde verkligen sova nu. Annars kommer jag att bryta ihop, som om jag inte gjort det tillräckligt många gånger redan.


.

Det här är ju helt sjukt. Känslan av att vara klar med projektarbetet är ju inte ett dugg skön. Kan det bero på att jag nu torsdag-fredag måste göra Kierkegaard-uppgiften och att jag de kommande veckorna har reserach paper, psykologiarbete, naturkunskapsprov, ytterligare en franskbok att läsa plus en massa årsboksgrejer att göra? Tror det. Just det, den där engelskauppgiften från februari som jag inte har lämnat in också.

Vem fan har självdisciplin nog att använda all sin tid till det de "måste"?

Jag borde verkligen sova nu. Annars kommer jag att bryta ihop, som om jag inte gjort det tillräckligt många gånger redan.


.

Det här är ju helt sjukt. Känslan av att vara klar med projektarbetet är ju inte ett dugg skön. Kan det bero på att jag nu torsdag-fredag måste göra Kierkegaard-uppgiften och att jag de kommande veckorna har reserach paper, psykologiarbete, naturkunskapsprov, ytterligare en franskbok att läsa plus en massa årsboksgrejer att göra? Tror det. Just det, den där engelskauppgiften från februari som jag inte har lämnat in också.

Vem fan har självdisciplin nog att använda all sin tid till det de "måste"?

Jag borde verkligen sova nu. Annars kommer jag att bryta ihop, som om jag inte gjort det tillräckligt många gånger redan.


AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHH!!!!!

Jag tror jag är på väg att bli klar med projektarbetet. Fotnoter, referenslista, en bilaga, framsida och lite ommöblering och så är jag klar. Herregud. Snart så...

.

Min kropp skriker efter kolhydrater. Gärna snabba sådana.

20 och en halv timme kvar

Haha, projektarbetet har verkligen tagit över mitt liv. Men nu är det snart över! Imorgon kl 12 ska det lämnas in, fyfan vad skönt det ska bli, helt galet! Det jag har kvar att göra nu är att skriva lite mer på analysen, ta bort ett stycke som mamma tyckte lät olämpligt (haha), hitta alla källor och skriva fotnoter och referenser samt möblera om lite i uppsatsen. Just det, måste ju skriva en sammanfattande inledning också. På franska. Suck.

För att prata om nåt trevligt kan jag ju berätta att jag var och hälsade på Hugo igår, det var trevligt och aningen för intensivt (?). Han verkade må bra men kommer inte tillbaka till skolan innan lovet. Ska åka hem till honom imorgon igen :)

Nej, nu jävlar ska det bli projektarbete av! Uppdaterar förhoppningsvis om några timmar. Bisous!

700!

Idag har jag skrivit nästan 700 ord på projektrapporten, det är ungefär en sida. 11 sidor är det totalt, jag ska försöka få upp antalet till 15. Känns ganska bra nu, förutom att jag har ratat franskan totalt ikväll så nu ska jag nog gå och göra mig ytterligare en kopp ingefärste och läsa franska i nån timme. Sen måste jag göra klart engelskan också, gaaah...

Haha, mitt liv består typ enbart av plugg nuförtiden. Jag tror det är en starkt bidgarande orsak till att jag har gått och blivit sjuk. Får små illamåendeattacker då och då, lite obehagligt. Hoppas teet hjälper.

Hm, för att hjälpa mig lite med engelskaläxan kan du gärna få föreslå något ganska okänt ställe i Stockholm som du skulle bidra med till en guidebok (så kan jag sno din idé :P)

kram

Humörsvängningar

Mitt humör svänger fram och tillbaka så mycket att det verkligen bara är jobbigt. Har pratat med H nu, han mådde bra. *phew* Direkt efteråt bröt jag ihop och började gråta för att jag fick ett anfall av jag-kommer-aldrig-bli-klar-med-projektarbetet-ångest men sen skrev jag en mening på analysen och blev hyfsat glad igen.
De här senaste dagarna har verligen varit som att gå runt i en dimma. Hoppas dimman lättar på torsdag när projektet är inlämnat.

Jag måste vara världens mest ineffektiva person.

Sjuk?

Yes, bloggtorka it is. Har så sjukt mycket att göra men nu tänkte jag ägna några minuter åt bloggen ändå.
Gårdagen blev inte riktigt som jag tänkt mig då jag på grund av vissa omständigheter inte mådde så bra och den pluggtid jag hade att disponera blev inte utnyttjad till fullo.

Idag mår jag inte heller särskilt bra. Har ont i halsen och huvudet och på naturkunskapen fick jag värsta må-dåligt-anfallet och var tvungen att gå till syster. Jag vet inte vad som hände, jag började skaka i hela kroppen, blev alldeles svag och yr. Det blev bättre efter en stund, jag tror faktiskt att den utlösande faktorn var att vi satt och pratade om sjukdomar på naturkunskapen och jag klarar ofta inte av att höra sånt. Har ju dessutom så mycket att tänka på i skolan plus att jag fick reda på att H<3 ligger på sjukhus, han hade åkt in inatt. Tydligen var det inget allvarligt men ändå.

Jag skippar Kyrkmössen idag, måste vara hemma och plugga och dricka ingefärste och bli frisk.

kram

Konst

Sitter och läser läroplanen från 1994, ganska intressant faktiskt. Använder lite citat därifrån till projektarbetet. Jag har skrivit ganska mycket på metod-delen idag, så jag är nöjd. Har läst lite franska också.

I övrigt har jag varit på Nationelmuseum och kollat på Toulouse-Lautrec-utställningen med Hugo, Johanna och Karro och sen åkte Hugo och jag vidare till Vårsalongen på Liljevalchs. Det var trevligt men jag tycker ju inte att konstutställningar är så spännande.
Vi åkte in till stan och drack äckligt te med god äppelkaka på Valand och sen gick var och en hem till sig. Sitter och dricker te och ska snart åka till Fanny.

När projektarbetet är inlämnat ska jag börja blogga på riktigt igen, nu blir det mest bara hastiga inlägg om alla mina skolarbeten.

Ha en bra kväll! kram

Bloggkändis?

Tror ni jag kan sova eller? Haha nej, låg och tänkte på en massa grejer och var tvungen att tända lampan och kom på att jag lika gärna kan titta på Gordonäs Kitchen Nightmares nu haha...
Vad jag tänkte på var projektarbetet och hur gärna jag hade velat komma på ett bättre projektämne innan det var för sent. Fatta vad kul det hade varit att blogga som projektarbete! Starta en blogg och se hur stor den kan bli. Bli bloggkändis liksom. Fatta soft. Kom på det nån gång i november och då var det ju för sent. Men fatta soft...

Nej nu väntar tv:n. Godnatt!

Smet

Haha, kladdkakan blev inte så mycket kaka, snarare nån slags chokladkräm. Men gott blev det :P

Nej nu måste jag läsa lite mer. pusspuss

Fredagsplugg

Ingen vidare uppdatering idag... Började ju tidigt imorse. Trodde jag iaf. Jag kom till skolan runt kvart över åtta och typ fem pers till var där... tydligen hade Nils tänkt sig att vi ska ägna alla hans lektioner åt Kierkegaard-arbetet haha... Fram till franskan satt Hugo och jag mest och myste i soffan. På franskan var det nån snubbe som snackade filmkritik med oss och sen var det klassråd och ja var så helvetiskt hungrig och vad får vi till lunch? Nån tunn jävla grönsakssoppa! Buljong med lite sönderkokta grönsaker liksom. Åt lite baguette med smör på men det mättade ju knappast. Tog lite fil också. Haha. Kanske inte åt så lite ändå, men ingen "riktig" mat liksom. Jag blir så jäkla hungrig när jag har mens.

Jag hade ju bestämt mig för att vare effektiv nu de här dagarna och jag lyckades faktiskt ganska bra med det! Tog tillvara på håltimmen innan svenskan och läste franskaboken, den är fett seg men jag hann läsa hela 20 sidor!

Efter skolan ville H följa med mig hem men jag var stressad och hade ont i magen så jag ville inte det men det blev att han gjorde det ändå. Tur var väl det. Ibland glömmer jag bort vilken glädjeförhöjare han är, han får mig alltid på gott humör och får mig att tro på mig själv. Tack älskling <3

Ikväll har jag ätit pasta med lax, räkor och en sås på vitt vin, vitlök, chili, sambal oelek, saffran och dill, skrivit projektarbete och läst franska. Mamma har bakat kladdkaka som vi ska mumsa i oss snart :P

Nu ska jag läsa lite mer. Ha en bra kväll!

kram

Det där med att använda sin tid väl...

Jag suger ju verkligen på det. Har hunnit med en hel del idag men absolut inte så mycket som jag skulle kunna ha gjort. Men nu jävlar, de kommande dagarna ska jag vara så effektiv så det skriker om det! Jag ska:

- göra och lämna in engelskauppgifter (5 sidor i CAE) till tisdag
- läsa ut Soins intensifs i franskan till onsdag
- stor skritflit uppgift om Kirkeegard i filosofin till torsdag
- LÄMNA IN PROJEKTARBETET PÅ TORSDAG

Jag vet ju att jag kan. Det är mycket men jag har precis lagom med press på mig för att bli peppad.

Har pratat lite i telefon med H<3 ikväll. Vi har inte setts idag :( Men imorgon! :D

Nu ska jag läsa franska tills jag somnar. Godnatt!

Nummer 27

Min skolgång är ju lite flummig, har jag säkert sagt förut. Man skulle ta och räkna ihop alla inställda lektioner under ett läsår, nån form av rekord skulle det säkert bli. Idag gick jag till skolan vid halv tolv och åt lunch med Parla, Andreas och Camilla. 12.20 skulle filosofin börja men Nils kom såklart aldrig (bör nämnas att vi var 7 pers där haha) så vi gick till Joanna och frågade om vi kunde få eget arbete på engeleksna så nu har vi fått extrauppgifter att göra till tisdag. Inga lektioner idag alltså.

Passade på att ta en sväng på stan, köpte en klänning (min 27:e) på Indiska som jag suktat efter ett tag. Tog lite bilder i provrummet och lägger upp dem för att klänigen är så fin och för att jag för en gångs skull blev bra på bild, haha.

image56

image57

Är jag skelögd?

Gud vad ång tid det tar att ladda upp bilder. Nåja. Nu har jag gjort iordning en kopp ingefärste och borde verkligen göra lite skolarbete.

kram


613!

613 ord har jag lyckats lägga till i projektrapporten idag, duktig flicka :)

Nu ska jag läsa lite franska, det är en franska deckare som vi ska läsa ut till på onsdag (tror jag). Ska fråga Sulan imorrn, förhoppningsvis kan hon skjuta upp det till efter påsklovet.

Naäääe vet inte om jag har så mkt intressant att skriva just nu. Är bara ganaks alättad att jag lyckats komma igång med projektskrivandet och jag tänkte fortsätta mitt pluggflyt nu.

kram!

Te med mjölk

Sitter och dricker rooiboste med massor av mjölk i. Var så in i helvetes hungrig men jag gillar inte att äta sent på kvällen och vakna upp som en ballong dagen efter så varmt te med mjölk kändes som ett bra val. Sen är ju den där laktosfria mjölken som sagt bra för att stilla sockerbegäret :P

Mat

Nu är jag hungrig. Ska gå och sätta på lite dinkelris. Det ska koka ganska länge, lika bra att sätta igång. Sen ska det blandas med avocado, kräftstjärtar, mango, chili, lime, pumpakärnor och färsta örtkryddor. Haha, undrar hur många gånger jag har bloggat om just den maträtten... men jag kan inte låta bli för det är så helvetiskt gott!

Sammanbrott och intervjuer

Fick ett smärre sammanbrott idag och började gråta. Blev tröstad av H<3. Jag konstaterade att jag är ledsen så ofta nuförtiden och då sa han att det nog har att göra med att det är sista terminen och jag är rädd/ledsen/nervös för att lämna skolan jag gått i i 13 år. Det var som ett mindre uppvaknande för mig när han sa det och allt kändes mycket bättre.

Efter skolan intervjuade jag några sexor i skolan för projektarbetet. Nu har jag ALLT material jag behöver, det hoppas jag verkligen. Ska nog skriva lite punkter i ett nytt dokument där jag stolpar upp lite tankar jag har kring det jag läst i böckerna och jämföra det med resultaten fårn intervjuerna, för att få en överblick liksom.

Saker känns ganska bra just nu men helvete vad bar det kommer kännas nästa torsdag när projektet är inlämnat!


Sova/inte sova

Har inte mkt att skriva. Är bara orolig över att jag är så lugn (om det nu går ihop haha). Menmen, jag har satt en liten deadline för mig själv: På måndag kväll ska arbetet vara såpass klart att jag ska kunna lämna in det med gott samvete. Då har jag tisdag och onsdag på mig att redigera smågrejer och sen lämna in den torsdag 20mars senast kl 12.00.

Jag har som vanligt ingen lust att sova. Får se hur jag känner mig när jag lägger mig i sängen. Skule vilja läsa en bok, typ fortsätta läsa Tåbb eller nåt men det går inte, har för mkt att tänka på.
Just det, jag har ju en fransk bok att läsa till nästa vecka. Hoppsan. Ska nog börja med den nu.

Sov gott!

Projekttjat

Det kan knappast vara kul för er som följer min blogg (om det nu finns nån som gör det haha) att läsa om mitt projektarbete dag ut och dag in men jag måste verkligen får skriva av mig om det här. Jag kommer ju ingenvart. Imorgon när jag har rätt ycket håltimmar ska jag göra några snabbintervjuer med några elever i min egen skola och sen har jag alla källor, då kanske jag kan börja på riktigt. Även om jag har börjat analysera ganska mycket så känns det ju inte helt säkert att göra det förrän jag har allt mitt material, då behöver jag inte oroa mig för att gå in och radera och ändra gång på gång.
Någonting vill jag ändå ha uträttat ikväll, men vad? Ska jag definiera begrepp och referera till lagar och konventioner, är det relevant för mitt arbete? Det kanske det är. Hm, undrar om de utdrag som finns i de böcker jag lånat är tillräckligt i såna fall. Kanske man kan googla på "skollag" eller nåt?

Nej, jag har verkligen inte kontroll över det här.

9 dagar!

Lite då och då de senaste dagarna har jag slagits av hur lite tid jag har kvar till projektet ska in. Nu är det nio dagar kvar, jag har skrivit 7 sidor. Det ska bli 10-15 sidor så hälften återstår då... et är bara det att det måste bli bra också men som tur är är min handledare ganska schysst med betygen. Hon verkar tro att jag har koll på läget, haha.

Det blev medelpasset kl 16 för er som är nyfikna. Har ätit lite låglaktos fil och ska verkligen verkligen verkligen försöka projektarbeta lite nu.
Önska mig lycka till, det behöver jag.

Inställda lektioner och träningstankar

Ojdå... Min favoritledare har visst kommenterat. *gulp* Kolla här.

Dagen har varit lite underlig men finns det några dagar som inte är det egentligen? Speciellt om man går i Sp3, varannan lektion är ju förfan inställd. Jag hade naturkunskap och latin och Birgitta var sjuk så vi hade ingen svenska. Då passar Andreas och jag på att gå och fika och när vi kommer tillbaka till engelskan säger vår engelskalärare att vi kan gå hem och jobba. Kul, verkligen.

Nu sitter jag och funderar på när jag ska gå och träna. Medelpass kl 16 eller step kl 17.30? Det lutar åt medelpasset faktiskt, då är jag hemma redan kl fem och kan ät lite mellis efter det, just nu är jag verkligen inte hungrig. Step är ju å andra sidan mycket roligare...

Btw, köp inte marshallowsticks på Espresso House. De är ganska tråkiga. Blir säkert mycket godare om man gör själv.

Liten uppdatering

Det var tydligen bara en bok där jag hade glömt att kopiera sidnumren så visiten på bibblan gick rätt snabbt. Har aldrig suttit och pluggat på biblioteket förut (om man nu räknar det här som plugg) men jag passade in fett bra, kände mig fett kultur-indie-studentig med min svarta AA-klänning, stor vit skjorta och ännu större grå kofta. Fattades bara en take-away-kaffe och ett par glasögon med markerade bågar.

Nu har jag gjort mig en kopp te till och funderar på att faktiskt skriva ännu lite mer projektarbete. Jag kommer bli fett stolt om jag lyckas.

Stadsbiblioteket nästa!

Okej, jag stängde inte ner internet förrän vid halv elva igår... satt och kollade på Tastelines webb-tv, haha. Sen kollade jag naturligtvis på Seinfeld och somnade alldeles för sent ändå. Varför lär man sig aldrig?

Det här är en sån här morgon som alla mina andra sovmorgnar då jag satt klockan tidigt för att hinna använda förmiddagen till något bra. Efter en stärkande frukost på valnötsbröd och avocado är jag redo att gå till biblioteket, ska bara dricka te först. Vad jag ska göra på biblioteket? Haha. Det är för bra för att vara sant: I höstas lånade jag tre olika böcker på biblioteket som jag sedan kopierade ganska många sidor ur innan jag lämnade tillbaka dem. Jag var så klantig att jag inte fick med sidnumrena när jag kopierade, skrev inte ens ner dem efteråt. Nu måste jag alltså gå till biblioteket för att hitta de här tre böckerna, leta upp samtliga sidor jag kopierat och skriva av sidnumren. Vilken härlig förmiddag jag kommer få!

Sooova

Jepp, ikväll är det inget internet efter kl 22 som gäller! Jag kommer med all säkerhet inte släcka lampan förrän efter Seinfeld ändå men nu kanske jag ägnar tiden efter 22 åt något vettigare än att slösurfa. Projektarbete till exempel? Det är faktiskt hela 7 sidor långt nu, känner mig nästan lite stolt. Det går i snigelfart dock så jag får se upp...

Nej nu ska jag använda den här sista halvtimmen till nåt trevligt, stänga ner internet och sen förhoppningsvis sova!

Det gick bara inte

Jag skrev ju imorse om de där texterna vi skulle spela in på universitetet. Sulan hade hyrt en studio där och först in var Hugo och jag som skulle prata in våra texter om valar.
Hugo körde sin först några gånger och sen var det min tur. Jag sa att jag var tvungen att läsa igenom den en sista gång först. Medan jag gjorde det kände jag hur jag blev mer nervös för varje sekund och till slut, när jag hade varit tyst jättelänge, frågade inspelningskillen om jag ville köra texten nu och då brast det. Allt jag kunde göra var att gråta och skaka på huvudet. Det var skitjobbigt, jag kunde vekrligen inte göra det. Som tur var var alla snälla och förstående, enligt inspelningskillen var det inget ovanligt. Jag kunde dock inte läsa min text så Hugo fick köra min del istället. Blev lite besviken på mig själv.
Efter vår stund i studion var det Natalie och Amandas tur och Hugo och jag åkte tillbaka till skolan, hade projektmöte med Kerstin, gick till biblioteket, gick hem hit och åt mellis och myste och sen gick jag till Kyrkmössen.

Nu ska jag skriva projektarbete eller labbrapport... hm...

Kompledigt

Är inte sovmorgnar det bästa som finns? Vi har kompledigt från franskan idag så jag börjar inte förrän 9.50. Jag har tagit det jättelugnt nu på morgonen och ätit frukost och läst en högskolebilaga från DN (ångest, ångest).

I eftermiddag ska vi till universitet och spela in våra miljöredovisningar i deras studio. Flummigt. Jag har inte ens övat på mitt föredrag sen jag höll det för typ två månader sen, kanske borde göra det?

Listor :D

Lovade ju att skriva nåt roligt och inne-och utelistor är ju alltid roliga att både skriva och läsa :P

Innelista
- Låglaktosmjölk. Sötare än vanlig mjölk, smakar nästan lite vanilj. Efter ett sånt glas är mitt sockerbehov tillfredsställt, helt sjukt.
- Tacos. Varför äter man inte det oftare?
- Mina psykologiresultat. Blev sjukt lättad när jag fick tillbaka alla arbeten i fredags.
- Ingefära. Gott till mycket och dessutom kommer det förhoppningsvis hjälpa mig att bli av med min förkylning.
- Rosor. De är så vackra. Just nu har jag två olika tekoppar med rosmotiv, de är helt underbara! Jag ska samla på mig hur många som helst!
- Att jag antagligen har fixat sommarjobb. Ett jävligt bra betalt sådant dessutom. Håll tummarna!

Utelista
- Projektarbete. Eller snarare min fantastiska förmåga att skjuta upp allt till sista stund (se föregående inlägg).
- Naturkunskap. Speciellt labbrapporter. Ni som någonsin behövt skriva en förstår vad jag menar.
- Ingefära. Nu snackar vi om att stoppa en skiva i munnen och tugga för att man ska bli frisk. Gör inte det. Skulle ni ändå få för er det, så häv i er ett glas mjölk efteråt (gärna låglaktos-godismjölk haha).
- Inga pengar. Det finns SÅ mycket kläder jag vill ha just nu men alla pengar går ju åt till flak, studentskivor, studenttröjor... Det tar aldrig slut.

Projekt

Sitter och dricker dagens andra kopp ingefärste. Det är inte direkt min dåliga självdisciplin jag stör mig på just nu, snarare de faktum att jag är så lugn. Jag behöver ju all tid jag kan få till projektarbetet och nu när jag läst naturkunskapen och inte har nåt annat för mig skulle jag ju kunna skriva jättemycket på projektet (nåja, iaf en haöv sida ikväll) men jag gör det inte. Jag kommer sitta uppe natten innan skärtorsdagen (då det ska lämnas in) och skriva så fingrarna glöder och sen typ somna PANG på tangentbordet och råka radera hela arbetet.
Faktum är att jag faktiskt inte har en aning om vad jag ska skriva. Tror vi ska lämna in en rapport på 15-20 sidkro, jag har skrivit 5 sidor hittills. Bajs.

Sorry att alla mina inlägg bara består av klagande. Egentligen är jag på ganska gott humör. Ska frsöka skriva nåt lite gladare senare ikväll.

Ingefärste och laktosfritt

Hade tänkt öpa ett par skor igår på Topshop men de fanns inte i min storlek :( Hoppas det kommer in nya, för jag vill verkligen ha dem! Små nätta skor i benvitt skinn med tunna snören, så himla fina!
Lydia fick iaf ett par skor, ett par gympaskor i broderatsiden med svarta sidensnören, assnygga. Vi köpte dem på DinSko och medan Lydia provade passade jag på att göra det också. Hittade lite fina skor på barnavdelningen (det är så roligt att jag kan ha barnskor medan 11-åriga Lydia inte kan det haha) men köpte inget.
Vi åt lunch i Gallerian och sen promenerade vi hem, tog en biltur ut till Smedslätten för att Lydia hade glömt att mata sin kanin och sen hem hit. Vi drack te och tog det lugnt och kollade på tv, sen åt vi Tacos och kollade på Andra chansen. Hur jäkla stor sannolikhet var det att Carola skulle åka ut? haha...
Vi somnade rätt tidigt igår och imorse åt vi för första gången frukost vid matsalsbordet (eftersom vi var 3 pers). Gateaus valnötsbröd med leverpastej och laktosfri fil med hallon (testar laktosfritt ett tag för att se om jagär laktosintolerant). Dagen senage dram med Monopol och tedrickande, gjorde bl.a. en kopp te på färsk ingefära för att lindra min förkylning. Hoppas det funkar, ska göra lite mer ikväll.
Trots förkylningen gick jag och tränade, dansjympa blev det idag. Älskar de passen, men det allra roligaste är nog Step på söndagar halv fem.. :P


Täby, vilket jävla ställe...

Vad tomt det känns när man tillbringar så mycket tid tillsammans och sen går han. Men vi ses ju på måndag.
Gårdagskvällen blev rolig men lite oväntad men det var skoj. Vi gjorde kikärtsgryta till middag och åt glass till efterrätt, det var gott :) Strax efter halv åtta var det dags att bege sig till Musikhuset Runan i Täby Kyrkby. Vi hann precis med tåget mot Kårsta men åkte en station för långt och fick sitta på en öde perrong och vänta på tåget tillbaka i typ en halvtimme haha... Vi lekte "20 frågor" så länge, det var kul :P

Vi kom iaf fram till Runan till slut och fick vänta rätt länge men vid halv elva nån gång började Robins band spela. Det gick skitsnabbt alltihop och de verkade inte så nöjda själva men jag tyckte det var bra. Det var lite mer musik liksom än de andra banden spelade.
På vägen tillbaka ville folk gå ut sen men jag var jättetrött och rokade inte så jag drog med mig Hugo hem och sov :) Nu har han gått och jag har duschat och tvättat håret och hunnit göra lite franskaläxa *yayy*

Nu ska jag ringa mamma. Hon är ute på stan med min kusin Lydia just nu. Lydia ska sova hos oss och jag ska joina dem på stan hade jag tänkt.

pusspuss


Lite reklam för Crimson Blacklight

Som jag skrev tidigare så är jag glad just nu. Jag käner mig lätt och fri, det är härligt. Inte mycket som tyger ner mig just nu. Ännu härligare blev det imorse när jag fick reda på att vi inte skulle ha nån svenska idag. Dessutom fick jag tillbaka tre uppgifter på psykologin där jag hade fått MVG på två och VG+ på en, så jag blev glad :)

Nu dricker jag te ch håller på att röja upp lite här, hänger i kläder i garderoben och så. När Hugo slutar kommer han hit :) Vi ska mysa och laga middag och en åka ut till Täby och kolla på Robins band, Crimson Blacklght. Kom gärna förbi om ni har lust :) Gaah, Täby ligger fett långt bort men det ska bli kul att göra dem :)

Vad ska ni göra idag?

Fredag!

Morron morron, tänk vad mycket man hinner med bara man går upp i tid! Var duktig och gick upp kvart i sju och nu har jag redan ätit frukost och sitter här med min tekopp och slösurfar lite. Får inte vara för seg dock, vet ju hur jag är på morgonen...

Idag är typ min enda "riktiga" skoldag. Jag går från 8.20 till 15.55, det är fan långt. Men nu är det helg och det är underbart! Helgen kommer bli lugn men mysig :)

Ääh vet inte riktigt vadjag ska skriva, har inte så mkt idéer så här på morgonkvisten, återkommer senare under dan!

Framtiden?

Jag verkar försvinna från bloggvärlden lite titt som tätt men nu är det slut på det, hädanefter kommer jag ha konstant tillgång till internet (typ). Nu har jag sovit min sista natt hemma hos pappa. Känns faktiskt nästan ingenting, konstigt nog. Men mammas lägenhet har väl alltid varit mer hemma.
De senaste två förmiddagarna har ägnats åt städning, rensning, packning och slängning. Har varit sjukt effektiv! Gått flera rundor till pappersinsamlingen med högar av gamla tidningar, plockat på mig lite böcker från pappas bokhylla (bl.a. Samhällets olycksbarn av Victor Hugo och Kalocain av Karin Boye) och sen packat ner allt jag vill spara i två lådor: en som mamma och jag ska hämta hem hit inom en snar framtid och en som får stå i pappas nya källarförråd tilla jag skaffar eget boende.

Det där med eget boende, ja... Det är dags att börja tänka på framtiden. Just nu har jag ingen aning om vad jag kommer ägna mitt liv åt och framför allt inte vad jag vill göra i höst. Stanna i Stockholm och jobba och läsa kvällskurser i "Fransk hörförståelse och muntlig produktion" på Stockholms universitet? Flytta till Paris med Anna och Eeerika och plugga nåt halvseriöst på Sorbonne? Åka till Taizé? Plugga i Uppsala? (fast det skjuter jag gärna på nåt år). Åka till Berlin och jobba/plugga och hoppas på det bästa trots att jag inte kan nån tyska?

Det finns mycket man kan göra. Hur klarar ni er igenom framtidsångesten? (om ni har nån :P)

Jag kanske framställer mitt liv som hjjävligt ångestfyllt just nu men jag kan säga att det är det inte. Känner mig ovanligt glad och pigg och hoppfull idag. Flyttstädningen hos pappa är avklarad, research paper har blivit uppflyttat till efter påsklovet, allt går bra. Med dig <3.

Flyttstädning och minnen

Blev inget bloggande igår, hade inte tid. Hade fullt upp med latinprov och engelskauppsats som jag inte ens visste att vi skulle ha. Hade inte ens läst ut boken! Gjorde så gott jag kunde men det gick sådär...

Idag är det onsdag, dagen som mest består av håltimmar. Redan igår bestämde jag mig för att inte gå till förmiddagslektionerna. Istället stannade jag hemma hos pappa och fortsatte med flyttstädningen och jag var jävligt effektiv! Har sorterat ut allt som jag vill slänga, spara och ge bort. Nu återstår bara att packa ner allt i lådor och forsla iväg det till antingen pappas källarförråd i nya lägenheten eller vårt källarförråd här hemma.

Vad mycket minnen som kommer fram när man rensar alla loådor och garderober. Hittade massor av gamla skolböcker, leksaker och annat som gjorde mig jättenostalgisk. Och alla berättelser sen! Jag började skriva på jättemånga romaner när jag var liten men avslutade så klart aldrig något. Höll på att garva ihjäl mig när jag satt och läste igenom dem. Det är typ Kitty-böcker i tusen gånger sämre version. Haha.

Jag ska iaf gå till psykologin idag kl 2. Har ju läst läxan så varför inte skriva förhöret?


.

Nu ska jag til Kyrkmössen och sen åka till pappa, vilket betyder att bloggen enbart kommer uppdateras nån gång om dagen de närmaste dagarna. Jag ska begrava mig själv i plugg.

puss&kram

Klaga

Nu måste jag klaga. Igen. Känns som att jag inte gör nåt annat, ni behöver inte läsa men jag känner bara att jag måste. Jag har så himla mycket skolarbete att uträtta den här veckan så det är inte sant.

Tisdag: latinprov på Cicero, renskriva engelskaövningar, rätta svenskatext + renskriva anteckningar och formulera egna åsikter om betygsdebatt
Onsdag: franska grammatikövningar, läsa ett kapitel i psykologiboken för skriftligt förhör
Torsdag: läsa ett häfte om Kirkegaard till filosofin, läsa ut Pygmalion (har halva boken kvar)
Fredag: förhör på islam

Lägg till att en stor del av research paper ska vara inne på tisdag + projektarbetet vecka 12 + att jag måste ägna mig åt städflyttning hos pappa den här veckan.

Slutklagat. Nu är det plugg som gäller.

Mat

Jag har kommit in i en sån där matperiod igen, vill bara gå runt och äta hela tiden. Är typ fett hungrig, ska bli gott med frukost imorrn haha. Men nu ska jag lägga mig och läsa lite (eller kolla på Seinfeld, kan inte motstå det) och sen sova. Godnatt!

haha

Nu har jag skrivit ytterligare 282 ord på mitt research paper utan att ta paus, måste säga att jag är riktigt stolt över mig själv. :P

Step och schlager

Step 16.30 Sveavägen söndagar. Emanuel Krispinsson. Kom dit om du har möjlighet. Underbart pass, underbar ledare. Det här var tredje gången jag var på hans pass och det är en sån kick, man blir så gad! Och Emanuel, världens goaste. Diskuterar melodifestivalen med oss när vi stretchar, ber oss ringa och rösta på dem han har bettat på haha. Han har satsat 100 kr på att Christer Sjögren vinner hela Eurovision Song Contest och gör han det får han 400xdet han satsat. Inte illa. Haha, Chrsiter Sjögren, finns dte nån oskönare människa?

Underbart pass i alla fall, nu är jag hemma och har ätit och duschat. Jag får verkligen inte slöa till ikväll för då kommer jag få panik imorgon. Svenska och engelska (som jag egentligen redan gjort) tills på tisdag plus latinprov på tisdag. Något av det måste jag göra ikväll, det lutar åt latinet. Sen ska jag väl komma vidare med projektarbetet också. Har btw hittat de antckningarna som var borta, skönt!

Ha en bra kväll, kommer antagligen blogga mer senare :)

Fredag-lördag

Mitt lösenord hade tydligen blivit ändrat så jag har inte kunnat logga in på flera dagar, därav den obefintliga uppdateringen. Har förstått att flera haft det här problemet de senaste dagarna, hoppas det fixar sig för er med!

Men nu är jag tillbaka. Orkar inte sammanfatta fredagen och lördagen i detalj men jag kan säga så mycket som att jag kommer inte få guidejobbet i Stadshuset, inte heller jobbet i Stadshusshopen. Däremot nämnde hon det där med turistvärd så det kanske jag har en liten chans på :).
För att klargöra lite så hade jag alltså inte blivit kallad till intervju. Det var en rekryteringsträff på Expo, Arbetsförmedlingen. Vi var ganska många där och jag var en av de sista som kom dit och det ledde till att jag var en av de sista att bli intervjuad. Jag satt alltså där mellan kl ett och fyra, jag som trodde det skulle ta max en timme haha... Det var rätt kul ändå, vi som väntade satt och pratade och fick lära oss lite kinesiska för det var två kineser där.
På kvällen hyrde mamma och jag Råtatouille. Den har fått så himla bra kritik och alla säger att den är så rolig så vi var tvungna att se den. Antingen är det resten av världen som saknar humor, eller så är det vi två. Jag kan inte säga att jag skrattade en enda gång under hela filmen, vad är grejen? Såå himla bra var den inte. Tacka vet jag bra Disneyfilmer, typ Chicken little.
Lite senare ringde Hugo mig och han och Odd och Benjamin var på Treat och han ville att jag skulle komma dit så jag gick dit (bor två minuter därifrån) och satt där med dem ett tag, det var trevligt :) Sen gick Hugo och jag hem till mig och sov.

Igår åkte Hugo och jag hem till honom efter att han spelat schack på min dator och vunnit alla partier. Vi pluggade latin och drack te och hade det allmänt mysigt :).
Vid fem-tiden var jag hos min mormor och morfar, de hade bjudit in till familjemiddag som de har några gånger om året. Vi åt kantarellsoppa som jag inte åt särskilt mycket av, dels för att den inte är så där fantastiskt god som alla säger, dels för att spara mig till huvudrätten haha, morfar hade gjort boeuf bourgignon (jag kommer för evigt skämmas om jag inte stavade det där rätt) och det är så himmelskt gott! Mmm..... Vi åt fruktsallad till efterrätt och små kakor som Samuel och Henrik hade bakat och sen fick jag skjuts med Claes&Herik ut till Islandstorget, skulle hem tll Fanny och kolla Melodifestivalen. Vi missade första halvan av startfältet iofs men det gjorde inte så mkt. Vi fick ju se Björn Gustafsson iaf!
Kvällen gick i svullandets tecken. Vi åt bullar och banankaka och drack japansk öl och vid ett-två-tiden på natten började Fanny och jag äta masa avocado och sen stekte vi ägg. Haha.
Anna var där också, ej att förglömma. <3

Nu är det projektarbete som gäller. pusspuss


RSS 2.0