Hej härliga lördagsmorgon!

Vaknade klockan åtta i morse av att jag hade en sjuhelvetes jävla mensvärk. Var längesen jag hade ont på det sättet, skitjobbigt. Gick upp och tog en alvedon och gick och la mig igen och det gick över förvånansvärt snabbt faktiskt. Kanske för att det var en Alvedon Forte, bra grej det där ;)

Jag gick upp och bakade scones och sen åt mamma och jag frukost tillsammans. Det händer typ en gång om året så det var mysigt. Det var så härligt att duka fram nybakta scones, marmelad, ost, te och Brämhultsjuice och bara sitta och äta och njuta och ta dee lugnt. Frukostlyx är det bästa som finns! Vi såg ett inslag om Marie Fredriksson på Tv4:s Nyhetsmorgon också och hon berättade om sin hjärntumör och hur hon har börjat njuta av livet och leva i nuet sen hon blev frisk. Det var så härligt att höra.

Hur morgontrött jag än är har jag kommit på att jag alltid mår bättre på morgonen än på kvällen. Allting känns så lätt då. På kvällen tänker jag för mycket, alla känslor kommer fram och är det negativa känslor är det inge kul. Nu är det morgon och jag mår alldeles förträffligt.
Hur mår ni andra idag?

Kommentarer
Postat av: Jonna

jorå jag har sovit gott:)!
hoppas du får en bra dag nu..

2008-02-09 @ 10:07:00
URL: http://JONNAat.blogg.se
Postat av: laijna

Så gott med scones :D

2008-02-09 @ 10:35:56
URL: http://laijnloo.blogg.se/
Postat av: SOFIA

Usch då, jag hatar när det gör så ont att man inte vet vart man ska ta vägen. Mitt lilla insjuknande har ytvecklats till något i stil med magsjuka så vi kan väl känna sympati för varandra? :)

2008-02-09 @ 11:03:11
URL: http://lindeer.blogg.se
Postat av: christine

håller med dig
mensverk måste va de hemskaste som finns :/ ha en bra dag själv ! :)

2008-02-09 @ 12:08:05
URL: http://christineringborg.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0