Promenad och varm choklad

Jag är så fantastiskt bra på att tappa bort saker. Har alltid varit det och de senaste dagarna har det varit värre än vanligt, förstår inte hur jag lyckas. Som sagt, religionsboken och psykologiboken är borta, nu när jag verkligen behöver dem.  Har snott hem böcker från andra just nu men jag måste ju hitta mina egna för annars blir det till att betala en jäkla massa pengar i slutet av terminen. ICA-kortet och träningskortet har fortfarande inte dykt upp och till råga på allt hittade jag inte psykologipapprena idag så jag fick kopiera av Camilla.

Jaja. Jag ska inte klaga, det hjälper inte. Sen jag kom hem idag har jag läst psykologihäftet och samlat ihop några citat från Koranen, åtminstone en bra början. Tog en promenad upp till St:Eriksplan, behövde röra på mig lite. Bestämde mig för att ta t-banan nån station och utanför spärrarna mötte jag Jenny :) Vi hade inte setts sen min födelsedag, kul att träffa henne :)
Tog t-banan till Odenplan och passade på att tillfredsställa mitt chokladbehov med en varm choklad och en chokladbiscotti på Espresso House. Som student har man tydligen 20% rabatt där, det äger ju! Jag är ju ett stort fan av deras "godiskaffe" så den där rabatten ska jag börja utnyttja haha... Jag drack chokladen på väg hem och när jag kom innan för dörren gick jag in i köket, tog av locket från muggen och tog en sked och åt upp marshmallowsen och det där härliga chokladskummet som var kvar på botten, mmmm det var himmelskt! En av de bästa stunderna den här dagen faktiskt. Fast den bästa stunden var ändå när vi satt och myste på bänken i labbkorridoren.. <3

En sak jag har tänkt på otroligt många gånger är varför det alltid finns rulltrappor som går uppåt men inte nedåt? För min del får det gärna vara tvärtom och jag tror att det finns många som håller med mig. Det borde åtminstone finnas rulltrappor åt båda hållen. Jag tar altid trapporna uppför för att få lite extra motion men nerför tar jag rulltrappan om det går. Med mina gamla knäskador vet jag att det är svårare att gå nerför än uppför om man är skadad och framförallt är det mycket obehagligare. Skaderisken är dessutom större. Bara en tanke.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0