Att göra

Idag hade jag svårt att komma upp ur sängen. Igen. Anna-Maja ringde vid åtta. Var kanske fruktansvärt otrevlig men jag var knappt vaken.
Nu har jag fått yoghurt med hallon och valnötter. Ett perfekt kokt ägg och en kopp te. Ska tvätta håret och piffa till mig lite. Gå ut med soporna, fixa lite i köket och köpa kurslitteratur.
I ett och ett halvt år har jag studerat ett krävande ämne som tagit all min uppmärksamhet. Min huvudsysselsättning har verkligen varit min huvudsysselsättning. Första prio varje dag och textläsning, översättning, grammatikövningar som jag byggt mina dagar kring.
Det jag gör nu är inte lika krävande. Det kräver inte flera av dagens timmar. Jag måste hitta något annat som strukturerar mina dagar. Skapa rutiner av annat än skolarbete. Min idé är att en viss mängd nytta ska bli gjord varje dag. Nytta som i plugg, träning, jobbsökande, städning och inredning, bilkörning.
Igår fick jag förskräckligt mycket gjort. Nu har jag en onsdag framför mig.

Kommentarer
Postat av: Catrin Garderobstankar

Hej Marie!Åh vad glad jag blir att du gillade vad du läste och tack för att du berättar det för mig. Nu är det min tur att kika runt på din blogg och lära känna dig lite bättre.Ta hand om dig!

2011-02-23 @ 21:05:17
URL: http://garderobstankar.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0